Witam.
Piszę pracę mgr na temat wizerunku marki Hi-Mountain i miałbym do Was wielką prośbę, jeżeli znaleźlibyście parę minut wolnego czasu, to proszę wypełnijcie tą ankietkę:
http://old.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwes...c-8Mw6y3oy
Potrzebuję zebrać jak najwięcej opinii, więc wasze głosy będą bardzo pomocne.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź,
Darek
Pierwszy post i od razu ankieta? A może przywitać się? Z resztą to nie pierwsza ankieta tego turysty na innych forach.

a ja miałem szczere chęci, ale padłem na pytaniu z kim mi się kojarzy marka, bo z nikim ;-]
a pytanie jest obowiązkowe ;-p
strzelał nie będę, bo miało być szczerze
do d**y z taką ankietą, idę na piwo ;-]
Mirek, ten Pan zapewne nie będzie się udzielać na Naszym Forum. Chce tylko ankiety dla swoich potrzeb i tyle, dlatego nie napisal o sobie zbyt wiele.
ja wypełniłem i na zdrowie....
Na zdrowie upsss.

Też miałem dobre intencje, ale na sporo pytań musiałbym wypełniać na oślep. Wedrowniczek zapomniał dodać, że ankieta jest dla tych co mają już jakieś doświadczenie z wyrobami tej firmy. Inaczej na niektóre pytanie nie idzie prawdziwie odpowiedzić.

Dokładnie. Powiedzmy, że znam tą firmę, ale nie używam wyrobów, bo wolę konkurencję. W tym przypadku niektóre pytania trzeba było naciągać.
A w ogóle to z marką Hi Mountain i ekipą Hi Mountain Team kojarzą mi się Spoko, Kaczyks i Koloman.

- a nie byli uwzględnieni w ankiecie!
mnie uwzględnij, bo mam od miesiąca buciory tej firmy, a sprzedał mi je niejaki Avalanche i ... jestem zadowolony cholerka, bo to dobre trekingowo-miejskie obuwie i przyjazne pod ścianami

też odpadłem na pytaniu, z kim mi się kojarzy marka.. mi się kojarzy tylko i wyłącznie z Arturem H. a jego w ankiecie nie ujęto...
Tylko kaczyks. Jako ikona firmy.
mi się z nikim nie kojarzy... strzelałam

ale niech ma kolega ankietę...
Za mało czytacie ludki

A Krzyś Wielicki, A Rychu Pawłowski albo Piotrek Pustelnik... ?
Ale ja do firmy przywiązana. Od kostek po szyję wszystko tejże marki. Może byłoby inaczej, gdyby nie karta rabatowa o wysokim procencie zniżki na zakupy

Ale mimo to, złego słowa o produktach nie powiem.
Że też fachowcy od promocji nie wpadną na to, iż taka podstępna i ściemniana raklama tylko psuje wizerunek marki/produktu?
ale padłem na pytaniu z kim mi się kojarzy marka ;-]
Ja mam jakieś rzeczy tej firmy ale nikt mnie z ną nie kojaży. W odwrotnej kolejności tez nie
Jak dla mnie, przy pytaniu z kim kojarzy ci się marka, chodziło ogólnie o osoby, które mogłyby ubierać się w rzeczy tej firmy...
Jeśli o to by chodziło, to już każdy wie co zaznaczyć...

Mam kilka produktów i tyle