Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Sławkowski Szczyt
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ave.

7 czerwca wtoczylismy się z kolegą na Sławkowski. Pogoda zmienna, na szlaku parę płatów śniegu do trawersowania lub podchodzenia w górę ( ale bez żelastwa ). Poza nami na szlaku ( zamknietym wtedy ) spotkalismy dwóch Słowaków. Ogólnie pięknie było.

[attachment=22943] [attachment=22944] [attachment=22945] [attachment=22946] [attachment=22947] [attachment=22948] [attachment=22949] [attachment=22950] [attachment=22951] [attachment=22952] [attachment=22953] [attachment=22954]
Gratuluję udanego "wtoczenia" i oczywiście chwalę zdjęcia.Pozdro
Udana impreza !Smileok
Mam nadzieję, że uczciliście ! Smile
Taaaaaaaa, uczciliśmy ... 32 euro mandatu za 61 km przy dozwolonych 50. Słowacy dziurę budżetową łatają.

Co do pogody - najkrótszy pobyt na szczycie w życiu. Od Gerlacha zapieprzała na nas piękna chmura. Czerń wcielona. Jak pomkneliśmy na dół to zawróciła Big Grin:DBig Grin

Łukasz napisał(a):
Taaaaaaaa, uczciliśmy ... 32 euro mandatu za 61 km przy dozwolonych 50. Słowacy dziurę budżetową łatają.

Łoszsz... to prawdziwe sk.....
Pomodlę się przy najbliższej okazji, aby Wasza pokuta poszła na właściwe cele.... Huh
Ps.
A i tak ---> na przekór <---- gratki za pomysł i realizację ok

To jeszcze nic. Po nas ( jak dowieźliśmy euro z bankomatu ) złapali tubylca. Kolega widział odczyt na radarze. 52 kilometry. I te ch*** też go skasowały.

Módl się. My w ramach nadpłaconego podatku pół lipca spędzimy na grani Bielskich. Filanców odeślemy do policji w Tatrzańskiej Łomnicy.

P.s. Thanks. Ładny szczyt prowokował to trzeba było zareagować.

Łukasz napisał(a):
To jeszcze nic. Po nas ( jak dowieźliśmy euro z bankomatu ) złapali tubylca. Kolega widział odczyt na radarze. 52 kilometry. I te ch*** też go skasowały.

Módl się. My w ramach nadpłaconego podatku pół lipca spędzimy na grani Bielskich. Filanców odeślemy do policji w Tatrzańskiej Łomnicy.

P.s. Thanks. Ładny szczyt prowokował to trzeba było zareagować.

I tak czynię .Te....... nie mają miłosierdzia i dla swoich cyganów. Sad
Będę się modlił, a kto wie, jesienne ścieżki skrzyżują się w BielskichRolleyes

Machałem Ci z Baraniej Przełęczy. Wink Fajne zdjęcia.
Gdzie Was niebiescy złapali?
Widziałem machanie. Thanks.

Tuż za Tatrzańską Łomnicą. Jest lekki zjazd z pagórka. Łapali tłumnie.

Sokół

Zbierają na wakacje...? fajne zdjęcia Łukaszu.
Zdjęcia superok
Widoków zazdroszczę, bo jak ja wchodziłam na Sławkowski Szczyt kilka lat temu to niestety mgła przysłaniała widoki, a na samym szczycie widoczność też była słaba.Smile
Fajny ten Sławek.
Ostatnio towarzyszył mi przy marszu i od czasu do czasu się tym bydlakiem zachwycałem.

Kiedyś też się wtoczę.
Gratki ok
Żmudne podejście na ten Sławkowski, ale widoki wynagradzają

Łukasz napisał(a):
Czerń wcielona. Jak pomkneliśmy na dół to zawróciła Big Grin:DBig Grin

Kto jak kto ale Ty Łukaszu uciekałeś przed czernią? uhm

A dlaczego to miałbym nie uciekać ? uhm
Nie lubisz czerni? Ja lubię. Piękna jest.
Stron: 1 2
Przekierowanie