Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Druga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

magda.d.77 napisał(a):
Relacja napisana po mistrzowsku ok Wspaniała Rolleyes

Bez dwóch zdańSmile

magda.d.77 napisał(a):
(...) więc Marto, tym razem tylko dla Ciebie - jesteś Wielka!

Yyyy, tego no...wiem, że ostatnio sobie pofolgowałam z mleczkami w tubce i gdzieniegdzie mi trochę przybyło, ale żeby od razu nazywać mnie "wielką" Huh innocent Shy

Wystarczy Średnią ? Wink

Łukasz napisał(a):
Wystarczy Średnią ? Wink

No myślę, że w jakie średnie S się zmieszczęWink
Normalnie załamać się idzie...Jeden mi nie chce bokserek pożyczyć, bo mówi, że Mu gumę rozciągne, Magda na mnie mówi "wielka", nic tylko się kompleksów nabawićuhmWink

Marny Twój los ...

magda.s.77

Marta, nie łam się. Może to tylko kwestia kiepskiego fotografa Wink Ja przecie tylko na zdjęciach Cię widzę.
Pierwszy i Druga naprawdę podziwiam Was, niezły to wyczyn wspinać się po takich skałach..
Zastanawiam się co trudniejsze-być pierwszym i czuć odpowiedzialność za kogoś, można powiedzieć mieć czyjeś życie w swoich rękach, czy być drugim i zaufać tak bardzo pierwszemu, aby dyndać na drugim końcu liny..uhm
Pozdrawiam serdecznie wspaniały Duet-fajnie Wam chyba razem co?WinkToungue
Sylwek-relacja pierwsza klasa!ok
Wiesz Agnieszko, pierwszy asekurowany z dołu wychodzi nad przeloty i zadaje w górę, ale jest "na lekko", w tym czasie drugi daje mu bezpieczeństwo z dołu, po czym drugi robi tą samą drogę tyle, że zaasekurowany z góry, musi posprzątać to wszystko co zostawił pierwszy, a czasem trudno bardzo wyjąć zatartą kość, obciąża się wszystkim co niezbędne na ścianie dla zespołu, zarówno odpowiedzialność, jak i trudności są podzielone na obu członków zespołu, a prawda jest taka, że drugi wcale nie musi mieć lżej, ani łatwej ...
Co do pytania o to czy "fajnie" z Martą się wspinać odpowiadam, że bardzo, bo to ambitna bardzo osoba i dobry kompan w pionowym świecie*.

* pozdrawiam partnerko

Sylwester napisał(a):
...
Co do pytania o to czy "fajnie" z Martą się wspinać odpowiadam, że bardzo, bo to ambitna bardzo osoba i dobry kompan w pionowym świecie*.

* pozdrawiam partnerko

Tymi słowami mamy nawiązanie do tematu dr.Etker

Cytat:
Ci z którymi się związałem liną

Tak sobie dumam-o tych co mnie przyasekurowali -w życiu-myślę -że to zaufanie i przyjaźń na dłuuugo.Co Wy o tym sądzicie ?

NO magia jakaś jest w tym opisie, czyta sie jednym tchem , serdeczne gratulacje dla ObojgaSmile)
Zamarła Turnia dla mnie magiczne słowa ,gratuluje Smoku tobie też ,ale przede wszystkim Mar.an ok

Będę śniła? Wink
Pokonać taką ścianę! W myśl że omijając sam wierzchołek, gdzie prowadzi szlak Orlej Perci, a co dopiero ....
I misternie opisane szczególik dotyczące całego wspinu?! Jestem pod "wielkim" wrażeniem!!!

Ty i Marta jesteście niesamowici, gratuluje!
Wiesz Tenshi, ja cały czas myślałem o tej relacji, kiedy się wprosiłaś w służbę Sylwestra na Sokoliki. Teraz już chyba wiesz co myślałem, że u Sylwestra nie grozi żadne "bambylanie" (obijanie), max. tak o skałę giggle Ta Druga to nie ma takie łatwe. Zbierać menele, które Smoczysko założyło Toungue.
Jednak życzę powodzenia.

No wiesz Stasiu, ja wprosiłam się? To był temat dotyczący wspinaczki po skałkach i że planuję .... na wiosnęWink Ale pragnę Cię poinformować, że dostałam niedawno zaproszenie ... innocent

Sokół

Weź dużo wody. Przyda się....

Sokół napisał(a):
Weź dużo wody. Przyda się....

Czyli Stasiu słusznie mnie ostrzegał? ... Smile uhm

Stron: 1 2 3
Przekierowanie