Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Siwo to widzieliśmy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ave.
W sobotę ( 16 maja ) odwiedziliśmy zachodni skraj Tatr Zachodnich Wink znaczy się Białą Skałę i Siwy Wierch. Oto dowody:

[attachment=22191] [attachment=22192] [attachment=22193] [attachment=22194] [attachment=22195] [attachment=22196]
[attachment=22197] [attachment=22198] [attachment=22199] [attachment=22200] [attachment=22201] [attachment=22202]
Ładne miejsce, a co ważne, latem rzadko odwiedzane przez turystów. Pamiętam, że wędrując tym szlakiem nie spotkałem nikogo, a był to lipiec.

Nic się tam nie zmieniło przez naście lat.Smile [attachment=22205]

A tu trochę inne ujęcia z tamtych okolic: [attachment=22206][attachment=22207]

Naprawdę warto tam pójść. Smile
Fajne zdjęcia panowie... Maciek a co to za bicie pokłonów na ostatniej fotce?? Smile
Gratulację Panowie za tak piękny szczyt.. choć ten jeden dość podobny do mnie Wink

Pablo napisał(a):
Fajne zdjęcia panowie... Maciek a co to za bicie pokłonów na ostatniej fotce?? Smile

To gorące podziękowanie, za zaprowadzenie na to piękne miejsce.Wink Big Grin
I prośba o więcej. giggle

B-B napisał(a):
Gratulację Panowie za tak piękny szczyt.. choć ten jeden dość podobny do mnieWink

Faktycznie! Big Grin Można by nazwać go Twoim imieniem. Wink

Panie Maciek, a nie chciał Pan skakać ? Wink

Panie B - B, bądź Pan poważny. Ten na zdjęciu to Pomnik Etosowca.

Łukasz napisał(a):
... Ten na zdjęciu to Pomnik Etosowca.

Eeee Etosowiec to nic... ale ten w tle Wink zaczynasz sie przełamywać Łukasz, ukazujesz swoje oblicze na forum Wink
pozdr

ps. spotkaliście kogoś po drodze, czy Słowacy się boją

Łukasz napisał(a):
Panie Maciek, a nie chciał Pan skakać ? Wink

Nie było szans uwolnić się z tego mocnego uścisku. Wink Do dzisiaj mam ślad na nodze. Big Grin

Panie Pablo jakby co to wytnę zdjęcie Wink. Pustki totalne. Nasza czwórka i zwierzyna.
Witam, przyjemna ta Wasza Siwa wycieczka, miło ogląda się Wasze focieSmile)pozdro

maciek napisał(a):
Pamiętam, że wędrując tym szlakiem nie spotkałem nikogo, a był to lipiec.

eee tam, ja w grudniu na Siwku spotkałem z 10 osób Toungue

hej
za kilkanascie dni moje stopy tez tan staną
Big Grin:DBig Grin
Przekierowanie