Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Pomoc dla Timura - Nasza pomoc dla ...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

magda.s.77

Pomysł oczywiście trafiony w każdym calu, choć osobiście byłabym za wydłużeniem akcji o kilka dni, bądz jeszcze jeden tydzień. Jest jakaś grupa osób, które odwiedzają GŚ dość rzadko, im też należy dać możliwość.
No i względy bardziej przyziemne - natury ekonomicznej. Ja z wielką chęcią do akcji się włączę, ale nie ukrywam, że po "Matki Boskiej Pieniężnej" będzie mi to bardziej na rękę...
Dziękuję za wpłaty, każdemu darczyńcy wysyłam oddzielnie informację dotyczącą otrzymania konkretnego przelewu Smile
Pozdrawiam serdecznie.
Ooo rety!!!!
No nie wierzę....Sad

P.S. Pajączku, poczekaj z realizacją przelewu do poniedziałku.

Sylwester napisał(a):
Proponuję by akcję zakończyć 31.03.2009 o godz. 17.00 kiedy to nastąpi realizacja /przelew/.
Pzdr.

31 to wtorek, ale dla zainteresowanych /o ile będzie taka potrzeba/ można nieco dłużej poczekać z przelewem
Pozdrawiam Mar.an - wiedziałem o Tobie Wink

Na prośbę /-/ zainteresowanych uczestnictwem w "akcji" termin przelewu zebranych dla Timura środków przesuwam z 31.03 na 3.04 godz. 17.00
pzdr.
Zainteresowanych uczestnictwem w akcji prosze by się "sprężali" *bo pojutrze /w piatek/ przelewamy wszystko dla Timura

* niektóre przelewy docierały do mnie nawet z kilkunastogodzinnym opóźnieniem
W akcji wzięło udział 14 osób, zebraliśmy łącznie 1.250 zł, a teraz te pieniądze zostaną użyte na rehabilitację i powrót do zdrowia Timura,
bardzo serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom akcji.

Pozdrawiam.

Sylwester napisał(a):
W akcji wzięło udział 14 osób, zebraliśmy łącznie 1.250 zł, a teraz te pieniądze zostaną użyte na rehabilitację i powrót do zdrowia Timura,
bardzo serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom akcji.

Pozdrawiam.

Z mojej strony również pragnę gorąco podziękować wszystkim, którzy wzięli udział w akcji. Jest to niezwykle budujące jeśli widzi się chęć niesienia pomocy potrzebującym. Dziękuję Wam bardzo.

Galleahad napisał, cyt:
"Dostałem kontakt do lekarza, który jest zainteresowany leczeniem Asi. Byłem u niego, rzeczywiście fachowiec - dopytywał się o każdy szczegół, poświęcił mi 2 godz. i umówiliśmy się jeszcze raz na jutro na skonsolidowanie historii choroby, zebranie całej dokumentacji i ustalenie toku leczenia... a poza tym facet będzie chciał Asię prywatnie odwiedzić! Nareszcie jakiś porządny człowiek, a nie jak Ci wszyscy, co człowieka od razu przyklejają etykietkę roślinki i oddają do przechowalni..."

A teraz ja:
mam pytanie, czy w maju będziecie chcieli - mogli przyłaczyć sie do akcji?

info o zainteresowaniu na PW - pzdr

magda.s.77

Rozumiem, ze chodzi o pomoc dla Asi...
Czemu nie, o ile Galleahad wyrazi zgodę (bo myślę, że powinniśmy Go zapytać o zdanie)
zatem zapytajmy czy ma coś przeciwko temu ...
Kochani!

Jestem bardzo mile zaskoczony takim obrotem sprawy Smile Oczywiście nie mam nic przeciwko jakiejkolwiek akcji Smile Nie wiem, czy już gdzieś to wklejałem, czy nie, ale zamieszczę jeszcze raz ulotkę o Asi, którą rozdaję znajomym:
[attachment=20713]
[attachment=20714]
A ponadto, jeśli ktoś chce pocztać, to koleżanka umieściła w lokalnej gazecie internetowej tekst mojego kumpla o Asieńce:

http://www.isanok.pl/index.php?option=co...&Itemid=53

Galleahad napisał(a):
nie mam nic przeciwko jakiejkolwiek akcji Smile

no i ok, zatem czekam na info od zainteresowanych /na PW/ przystąpieniem do majowej akcji* Smile

* początek 4 maja, czas trwania powiedzmy ... uhm do 15 maja,

pozdrawiam

Cześć, nadszedł 4 maja, a więc zapraszam zainteresowanych do wzięcia udziału w akcji mającej na celu zebranie funduszy, które zostaną wykorzystane na leczenie Galleahadowej Asi, zainteresowani proszeni są o kontakt ze mną na PW.
Rozliczenie finansowe z zebranych funduszy nastąpi po zakończonej akcji, a Pedro jako mąż zaufania sprawdzi prawidłowość przeprowadzonej przeze mnie operacji finansowej związanej z przekazaniem zebranych funduszy na rachunek Galleahada.
Czas trwania akcji ustalamy do 15 maja, ofiarodawcy pozostaną anonimowi*, akcja jest dobrowolna, a do publicznej wiadomości zostanie podana jedynie informacja o ilości uczestników i wysokości zebranej kwoty

*wyjątkiem będzie Pedro i ja
I niech "jutro" przyniesie radość i spełnienie dla Galleahad'owej Asi ok Smile
http://www.youtube.com/watch?v=P6K1VvYtC...re=related
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie