Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Zdjęcie miesiąca - styczeń 2009
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zdjęcie miesiąca stycznia, zasady bez zmian więc znane a jak nie to poniżej link do regulaminu:

http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=833

Termin nadsyłania zdjęć do 05.02.2009 włącznie.

I jeszcze jedna prośba do Was. Proszę każdego zamieszczającego swoje zdjęcia (innych także) o małą ankietę. Czy wolicie głosowanie na obecnych zasadach, tzn. ankieta w której jedna osoba może oddać głos wyłącznie na jedno zdjęcie, czy zrobimy głosowanie 1 miejsce (3 pkt), 2 miejsce (2 pkt), 3 miejsce (1 pkt).

Dziękuję z góry i zapraszam do udziału Smile

EDYCJA (09.02.2009)

Ankieta ruszyła... Adres z wszystkimi zdjęciami biorącymi udział w konkursie jest poniżej.

Link do zdjęć: http://www.gorskiswiat.pl/foto/zdjecie_m...onkurs.php

Ankieta zostanie automatycznie zamknięta po 7 dniach trwania, czyli w dniu 16.02.2009.
No to ja wrzucam swoją. Co do ankiety. Ja jestem za tym, żeby zwycięzca dostawał wszystko i dlatego aktualny system mi odpowiada.

Stasiu napisał(a):
.... aktualny system mi odpowiada.

Ja również jestem za starymi zasadamiok

Sokół

[attachment=19101]

Ankieta jest dobra. Niech zostanie tak, jak jest. Chyba, żeby była opcja głosowania na maks. 3 zdjęcia, możesz oddać głos na 1, 2 lub 3 wybrane propozycje. Ale punktowo jakoś mnie nie przekonuje.
Pozdr
To i ja coś wrzucę... Co do punktowania, to stary system mi odpowiada.

Zdjęcie robione w Sylwestra, ale pozwolcie się załapać, plizzz...
[attachment=19154]

Sokół

MOŻEMY SIĘ PO CICHU UMÓWIĆ.... napisz, że zrobiłes je o 0:01 i po kłopocie. Ja jestem za.

Sokół napisał(a):
MOŻEMY SIĘ PO CICHU UMÓWIĆ.... napisz, że zrobiłes je o 0:01

Chyba nikt nie uwierzy ze względu na światło Toungue ale ciiiii

No czołówke miałem...
Moja propozycja:
moje:
[attachment=19171]
[attachment=19190]

P.S. w kwestii punktacji jestem za starymi zasadami.
Jestem za starymi zasadami.
Zobaczmy czy się obroni Smile
To i ja dorzucam swoje trzy groszeWink

[attachment=19224]
i moja zmieniona propozycja
Stron: 1 2
Przekierowanie