Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: historyjka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ktoś poprosił mnie o historyjkę. Brakuje mi jednak weny i nastroju, więc postanowiłem podarować sobię słowa i pokazać wyłącznie zastygłe obrazy pamięci, po których z pewnością poznacie gdzie byłem i co tam przeżyłem. Dodam tylko jeszcze, że z końcem maja udało mi się wyszperać spod poduchy odrobinę wolnego czasu i wykonać ten, dosyć odważny myślę, pierwszy krok w stronę Tatr. Z kolejnymi było już łatwiej - rolę się odwróciły i trepy same mnie poniosły. Życzę miłego oglądania Smile
dalej.
proszę Smile
Świetnie ok widać tłumów raczej nie było, i na Szpiglasową P. po śniegu drałowałeś Wink ... powiedz, przekonałeś się do Tatr?? uhm

ps. zdjątka ładne, gratuluję oka Smile
Wiesz...serce mam tylko jedno Smile
No świetnie, Czerwone Wierchy, Kasprowy, Dolina 5 Stawów Polskich...ekstra
Ten to ma wejście, z pół roku niczego nie napisał a jak wrócił to kopara opada Smile
Gratule Smile
Bieszczady są super . Ale moje serce jest w Tatrach - piękne foty, miło ,że jesteś Ustrik.

Fazik napisał(a):
Ten to ma wejście, z pół roku niczego nie napisał a jak wrócił to kopara opada Smile
Gratule Smile

Bardzo dobrze to ująłeś Faziku Smile

Ustrik nie poskąpił fotek.
po zeszłotygodniowej, jakże udanej wędrowce, ciągle z utęsknieniem przeglądam fotki... W tym i Ustrikowe przeniosły mnie w kraine skałki Smile

Gratuluje wędrówki!

a dziękować, dziękować Smile
Przekierowanie