Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Podziemny Swiat Jaskiń
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ehhh.... Sylwester .co tam głowa.Moje stalaktyty poszłyby w rozsypkę po kolizji z głową .Takie kruche pięknoSmile
No myślę ,że każdy Kto będzie przejeżdżać przez Suchą nie przegapi takiej okazji aby ją zwiedzić .Nawet już ochotnik -przewodnik się znalazł -8 letnia Milena córka sąsiadaSmile
Jaskinie.
Czy jest ktoś na forum kto nie marzył o takiej sypialni czy takim pokoju gościnnym w swoim domu?Toungue [attachment=7034]
Myślę ,że takich forumowiczów nie ma .Prawdziwe marzenie -godne króla (chociażby Łokietka )
Wspaniałe to wnętrze jaskini Balcarka chwilowo zamknięte można zwiedzić w Morawskim krasie .
Zdjęcie ze strony internetowej
http://www.cavemk.cz/fotogalerie-balcarka/
Czyżby to był pierwowzór do Twojej mini jaskini Spoko Wink ?
Niedługo pewnie zrobisz u siebie takie zdjęcie Smile
pozdr
W życiu bym nie weszła do żadnej takiej dziury! Koszmar. Ja się boję windą jeździć. Samo oglądanie zdjęć powoduje u mnie ciarki biegające po kręgosłupie. Scary Wolę wysokośćSmile

Swoją droga, Spoko, czy jest coś czego Ty nie posiadasz w swoim ogródku?Big Grin

Zoe napisał(a):
W życiu bym nie weszła do żadnej takiej dziury! Koszmar. Ja się boję windą jeździć. Samo oglądanie zdjęć powoduje u mnie ciarki biegające po kręgosłupie. Scary Wolę wysokośćSmile

Swoją droga, Spoko, czy jest coś czego Ty nie posiadasz w swoim ogródku?Big Grin

Aaaaaa.....?
W ogródku ? Hmmm..... Chciałbym mieć kilka takich want jakie można znaleźć w TatrachToungue .Ale to pozostanie marzeniem
Dziękuję za komplementWink

nieśmiało proszę o podrzucenie fotek z mylnej w celach .... uświadamiających nieuświadomionych.
za wszelką pomoc będę zobowiązana.
Mam jakieś zdjęcia, ale nie wiem czy dobrze trafiłem. blink
dziękuję, nieuświadomieni zostali uświadomieni.
Łukasz - twoja kałuża zrobiła furorę Wink

marta napisał(a):
...Łukasz - twoja kałuża zrobiła furorę Wink

własnie - ważne by mieć jak najmniejszy plecak - inaczej ciągniesz go przed lub za sobą po tych kałużach Wink

ps a wiecie w którym miejscu zginął/znaleziono ks. J. Szydłowskiego??

Kilka lat temu byłe w Mylnej z sąsiadem. Osobnik ten, za raz po wczołganiu się do pierwszego korytarza zaczął zbierać kamienie do plecaka. W celu ozdoby akwarium. Z tym to plecakiem przeczołgał się, pochodził na czworakach, przeszedł całą Mylną. Na kwaterze zważylismy plecak. 22 kilogramy. Do tej pory opijamy te kamienie.

P.s. Nie wiem. Ale coś mi się kołacze po łbie , że chyba w okolicach obecnego końcowego korytarza.

Pablo napisał(a):
ps a wiecie w którym miejscu zginął/znaleziono ks. J. Szydłowskiego??

chwal się wiedzą Big Grin

marta napisał(a):
chwal się wiedzą Big Grin

Yyyyyy nie panimaju Huh ??

hmmm pytałeś czy wiemy w którym miejscu zginął ks.
myślałam że Wiesz :/ heheh

marta napisał(a):
hmmm pytałeś czy wiemy w którym miejscu zginął ks.
myślałam że Wiesz :/ heheh

Właśnie nie wiem Rolleyes jak byłem tam pierwszy raz (x lat temu) na wycieczce szkolnej (ośmio osobowej) to nasz dyrektor powiadomił o takim fakcie, by dodać nam animuszu. Nie wiem jak, ale się tam jakoś zamotaliśmy i trzeba było zawrócić, a na dodatek jeden kolega dostał ataku klaustrofobii i trzeba było go "niedelikatnie" uspokoić blink ale i tak było fajnie. I jako pierwsze doświadczenia z Tatrami - warto, ostatnio byłem tam z siostrzeńcem i ten punkt wycieczki podobał mu się bardzo ok

Stron: 1 2 3
Przekierowanie