Ehhh.... Sylwester .co tam głowa.Moje stalaktyty poszłyby w rozsypkę po kolizji z głową .Takie kruche piękno

No myślę ,że każdy Kto będzie przejeżdżać przez Suchą nie przegapi takiej okazji aby ją zwiedzić .Nawet już ochotnik -przewodnik się znalazł -8 letnia Milena córka sąsiada

Jaskinie.
Czy jest ktoś na forum kto nie marzył o takiej sypialni czy takim pokoju gościnnym w swoim domu?

[
attachment=7034]
Myślę ,że takich forumowiczów nie ma .Prawdziwe marzenie -godne króla (chociażby Łokietka )
Wspaniałe to wnętrze jaskini Balcarka chwilowo zamknięte można zwiedzić w Morawskim krasie .
Zdjęcie ze strony internetowej
http://www.cavemk.cz/fotogalerie-balcarka/
Czyżby to był pierwowzór do Twojej mini jaskini Spoko

?
Niedługo pewnie zrobisz u siebie takie zdjęcie

pozdr
W życiu bym nie weszła do żadnej takiej dziury! Koszmar. Ja się boję windą jeździć. Samo oglądanie zdjęć powoduje u mnie ciarki biegające po kręgosłupie.

Wolę wysokość
Swoją droga, Spoko, czy jest coś czego Ty nie posiadasz w swoim ogródku?

W życiu bym nie weszła do żadnej takiej dziury! Koszmar. Ja się boję windą jeździć. Samo oglądanie zdjęć powoduje u mnie ciarki biegające po kręgosłupie.

Wolę wysokość
Swoją droga, Spoko, czy jest coś czego Ty nie posiadasz w swoim ogródku?

Aaaaaa.....?
W ogródku ? Hmmm..... Chciałbym mieć kilka takich want jakie można znaleźć w Tatrach
.Ale to pozostanie marzeniem
Dziękuję za komplement
nieśmiało proszę o podrzucenie fotek z mylnej w celach .... uświadamiających nieuświadomionych.
za wszelką pomoc będę zobowiązana.
Mam jakieś zdjęcia, ale nie wiem czy dobrze trafiłem.

dziękuję, nieuświadomieni zostali uświadomieni.
Łukasz - twoja kałuża zrobiła furorę

...Łukasz - twoja kałuża zrobiła furorę

własnie - ważne by mieć jak najmniejszy plecak - inaczej ciągniesz go przed lub za sobą po tych kałużach 
ps a wiecie w którym miejscu zginął/znaleziono ks. J. Szydłowskiego??

Kilka lat temu byłe w Mylnej z sąsiadem. Osobnik ten, za raz po wczołganiu się do pierwszego korytarza zaczął zbierać kamienie do plecaka. W celu ozdoby akwarium. Z tym to plecakiem przeczołgał się, pochodził na czworakach, przeszedł całą Mylną. Na kwaterze zważylismy plecak. 22 kilogramy. Do tej pory opijamy te kamienie.
P.s. Nie wiem. Ale coś mi się kołacze po łbie , że chyba w okolicach obecnego końcowego korytarza.
hmmm pytałeś czy wiemy w którym miejscu zginął ks.
myślałam że Wiesz :/ heheh
hmmm pytałeś czy wiemy w którym miejscu zginął ks.
myślałam że Wiesz :/ heheh
Właśnie nie wiem
jak byłem tam pierwszy raz (x lat temu) na wycieczce szkolnej (ośmio osobowej) to nasz dyrektor powiadomił o takim fakcie, by dodać nam animuszu. Nie wiem jak, ale się tam jakoś zamotaliśmy i trzeba było zawrócić, a na dodatek jeden kolega dostał ataku klaustrofobii i trzeba było go "niedelikatnie" uspokoić
ale i tak było fajnie. I jako pierwsze doświadczenia z Tatrami - warto, ostatnio byłem tam z siostrzeńcem i ten punkt wycieczki podobał mu się bardzo