Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Zdjęcie miesiąca - maj'08
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zapraszam do nadsyłania zdjęć w majowym konkursie na zdjęcie miesiąca.

UWAGA! Przypominam o wprowadzonych zmianach w konkursie, z którymi najlepiej jest zapoznać się w regulaminie dostępnym pod adresem:
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=833

Proszę o liczniejsze przesyłanie zdjęć niż w miesiącu kwietniu Smile

EDYTOWANO (02.06.2008):

Zapraszam do głosowania, ponumerowane zdjęcia (kolejność według terminu nadesłania) biorące udział w konkursie można zobaczyć pod adresem:
http://www.gorskiswiat.pl/foto/zdjecie_m...onkurs.php

Ankieta oczywiście w niniejszym wątku powyżej Smile

Głosujcie licznie nie odkładając głosowania na później Smile

Ankieta zostanie automatycznie zamknięta po 7 dniach trwania, czyli w dniu 09.06.2008.

Miłych dylematów przy wyborze zdjęć Smile
Pierwsze cztery propozycje (wiem że z pewnym opóźnieniem, przepraszam)
Dzięki Pedro! Wszystkie piękne.., ale widzę, że jest mój "faworyt"! Tak jak wcześniej obiecałam, na pewno będę głosować na to zdjęcie-fantastyczne...
heh jestem szczerze zdziwiony że moje doszło i zadowolonySmile ,bo poczta email zwracała mi jako niedoręczone chociaż przesyłałem kilka razy .Więc all right then
Kolejne dwa zgłoszenia:
Za chwilę pojawi się ankieta w sprawie zdjęcia miesiąca maja...

...Wcześniej jednak jeszcze dwa zgłoszenia, które się załapały do konkursu:
o fak!!! Wink
A nikt sie nie chwalił Matterhornem w00t pięknie !!!
Fotka z Zermatt jak mniemam.
Zapraszam do głosowania, ponumerowane zdjęcia (kolejność według terminu nadesłania) biorące udział w konkursie można zobaczyć pod adresem:
http://www.gorskiswiat.pl/foto/zdjecie_m...onkurs.php

Ankieta oczywiście w niniejszym wątku powyżej Smile

Głosujcie licznie nie odkładając głosowania na później Smile

Ankieta zostanie automatycznie zamknięta po 7 dniach trwania, czyli w dniu 09.06.2008.

Pedro napisał(a):

No teraz mam wielki DYLEMAT. Widzę tyle wspaniałych zdjęć. Nie wiem co zrobić? ...

No nie wiem! uhm Smile

Fiu! Ja też nie wiem... blinkChyba się z tym prześpię, to może coś we śnie wymyślę- np. jakiś sposób eliminacji... ehhh... może wyliczanka...
I co Wy takie ładne fotki zgłaszacie, potem człowiek spać po nocy nie może Wink Toungue Smile
Długo zastanawiałam się nad Waszymi propozycjami. Wszystkie fotki bardzo ładne i ciężko było się zdecydować. Po dwóch nocach przemyśleń Smile brałam pod uwagę zdjęcia nr 3 i 7. Matterhorn prezentuje się bosko w całej swej krasie, jednak urzekła mnie niezwykła kolorystyka bliższych mi gór ze zdjęcia trzeciego. Smile
Toungue Bardzo ciężki wybór.ok
Przypominam o głosowaniu Smile
Fajne są wszyskie, jednak dokonałem wyboru. Dzisiaj zauważyłem, że nowy Forumowicz zwiący się "Mroz"? raczej robi zdjęcia niż mówi. Muszę dodać, że całkiem, całkiem. W czerwcu będzie się na tym poście bardzo ciężko zaliczyć.
Wszystkie piękne. Gratuluje autorom dobrego oka i ręki. Mój głos oddany. Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie