Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Zdjęcie miesiąca - kwiecień'08
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Gandzia1 napisał(a):
A ja jestem za tym by nie było możliwe przed głosowaniem sprawdzenia ile jest już głosów na poszczególne zdjęcia.

Spox, niech nie będzie widoczne, ale same fotki mogły by być widoczne Smile

RolleyesEch... wszystkie fotki mi się podobają, mają coś w sobie- przecież to kwiecień!
1 krople rosy na krokusach -zapowiedź radości, obfitości wypraw
2 surowość krajobrazu głazy ,wykroty - trud górskich wędrówek
3 zielona droga - zapowiedź wyczekiwanej przygody
4 białe góry - moje marzenia
5 krokusy w Chochołowskiej - odpocznienie po górskiej wycieczce
6 krokusy, las, góry -trzy plany bramy do raju gór
No i zakończył się konkurs kwietniowy - sam nie wiem czy się mam cieszyć z wyniku czy też nie. Dzięki Waszym głosom wygrało moje zdjęcie budząc jednak moje obiekcje czy jako prowadzący konkurs powinienem brać w nim udział Smile

Stało się jednak... dziękuję za oddane głosy, fotka była robiona troszkę poniżej Przysłopu Miętusiego w kierunku Czerwonych Wierchów. Za chwilkę otworzę temat na majowy konkurs.
Moje gratulacje Pedro-piękne zdjęcie-sama na nie głosowałamWink

Agnieszka.S napisał(a):
Moje gratulacje Pedro-piękne zdjęcie-sama na nie głosowałamWink

Miło usłyszeć - dziękuję Smile

Pedro napisał(a):
No i zakończył się konkurs kwietniowy - sam nie wiem czy się mam cieszyć z wyniku czy też nie. Dzięki Waszym głosom wygrało moje zdjęcie budząc jednak moje obiekcje czy jako prowadzący konkurs powinienem brać w nim udział Smile

Zupełnie niepotrzebnie masz te obiekcje. Konkurs był anonimowy, więc nad czym się tu jeszcze zastanawiać.

Oczywiście gratuluję pierwszego miejsca.Smile ok

Pedro napisał(a):
Dzięki Waszym głosom wygrało moje zdjęcie budząc jednak moje obiekcje czy jako prowadzący konkurs powinienem brać w nim udział Smile

Maciek napisał(a):
Zupełnie niepotrzebnie masz te obiekcje. Konkurs był anonimowy, więc nad czym się tu jeszcze zastanawiać.

Maciek ma rację.
Konkurs jest anonimowy, nikt nie wie która fotka jest czyja, więc każdy startuje z równej pozycji Smile
Bierzesz więc w nim udział jak każdy "szary" Forumowicz, chodzący po górach i robiący fotki...
Niepotrzebnie szukasz problemów Adminie Toungue
A i ja się przyznam że na Twoją focię głosowałamSmile

gosia3ek napisał(a):
...
A i ja się przyznam że na Twoją focię głosowałamSmile

Co to za podlizywanie się Toungue
Tylko się nie przyznawać bo może ktoś nie sprawdzał wyników głosowania hihihihihi giggle

Pedro, a może zrobisz tak by się link do fotek wyświetlał gdzieś na górze, nie trzeba by było szukać w którym to poście jest ten link uhm ??

Pablo napisał(a):
Pedro, a może zrobisz tak by się link do fotek wyświetlał gdzieś na górze, nie trzeba by było szukać w którym to poście jest ten link uhm ??

Mogę dodawać w pierwszym poście tematu link do miniaturek jeśli to miałeś na myśli...

Stron: 1 2
Przekierowanie