A ja jestem za tym by nie było możliwe przed głosowaniem sprawdzenia ile jest już głosów na poszczególne zdjęcia.
Spox, niech nie będzie widoczne, ale same fotki mogły by być widoczne 

Ech... wszystkie fotki mi się podobają, mają coś w sobie- przecież to kwiecień!
1 krople rosy na krokusach -zapowiedź radości, obfitości wypraw
2 surowość krajobrazu głazy ,wykroty - trud górskich wędrówek
3 zielona droga - zapowiedź wyczekiwanej przygody
4 białe góry - moje marzenia
5 krokusy w Chochołowskiej - odpocznienie po górskiej wycieczce
6 krokusy, las, góry -trzy plany bramy do raju gór
No i zakończył się konkurs kwietniowy - sam nie wiem czy się mam cieszyć z wyniku czy też nie. Dzięki Waszym głosom wygrało moje zdjęcie budząc jednak moje obiekcje czy jako prowadzący konkurs powinienem brać w nim udział
Stało się jednak... dziękuję za oddane głosy, fotka była robiona troszkę poniżej Przysłopu Miętusiego w kierunku Czerwonych Wierchów. Za chwilkę otworzę temat na majowy konkurs.
Moje gratulacje Pedro-piękne zdjęcie-sama na nie głosowałam

No i zakończył się konkurs kwietniowy - sam nie wiem czy się mam cieszyć z wyniku czy też nie. Dzięki Waszym głosom wygrało moje zdjęcie budząc jednak moje obiekcje czy jako prowadzący konkurs powinienem brać w nim udział

Zupełnie niepotrzebnie masz te obiekcje. Konkurs był anonimowy, więc nad czym się tu jeszcze zastanawiać.
Oczywiście gratuluję pierwszego miejsca.

Dzięki Waszym głosom wygrało moje zdjęcie budząc jednak moje obiekcje czy jako prowadzący konkurs powinienem brać w nim udział

Zupełnie niepotrzebnie masz te obiekcje. Konkurs był anonimowy, więc nad czym się tu jeszcze zastanawiać.
Maciek ma rację.
Konkurs jest anonimowy, nikt nie wie która fotka jest czyja, więc każdy startuje z równej pozycji 
Bierzesz więc w nim udział jak każdy "szary" Forumowicz, chodzący po górach i robiący fotki...
Niepotrzebnie szukasz problemów Adminie 
A i ja się przyznam że na Twoją focię głosowałam
...
A i ja się przyznam że na Twoją focię głosowałam

Co to za podlizywanie się 
Tylko się nie przyznawać bo może ktoś nie sprawdzał wyników głosowania hihihihihi 
Pedro, a może zrobisz tak by się link do fotek wyświetlał gdzieś na górze, nie trzeba by było szukać w którym to poście jest ten link
??
Pedro, a może zrobisz tak by się link do fotek wyświetlał gdzieś na górze, nie trzeba by było szukać w którym to poście jest ten link

??
Mogę dodawać w pierwszym poście tematu link do miniaturek jeśli to miałeś na myśli...