Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Z cyklu GÓRA JAKA JEST KAŻDY WIDZI czyli 17 XI 2020 Grabowa B, Śląski.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No nie gadaj, że Prima nie jest najlepszaToungue

szewczyczek napisał(a):
O właśnie, przypomniałem sobie - w norweskim samoobsługowym schronisku, gdzie nocleg kosztował coś koło 200 zł i wszystko jest dostarczane helikopterem, kawa kosztowała 4 korony (ok. 1,80 zł). Tak ku pokrzepieniu ceny, którą Mirek musiał płacićSmile

giggleok

Pablo napisał(a):
Wczoraj sporo w necie siedziałem, pogoda temu sprzyjała, relacje z GR20 czytałem no i.. ceny u Francuzów nie małe, piwo w schronie 6E, Cola 3,50E a kawa? mała czarna 1E Smile

We Włoszech tak samo. Piwo drogie (w gospodzie, schronisku), ale kawy, tej ja się upijam. Smile I jaką mają dobrą nawet z automatu. Malwina i Mieciur mogą potwierdzić. ok:ok

Pablo napisał(a):
Fajna ta bacówka koło wieży ok
A co do cen to faktycznie przegięcie, taka kawa to 6, 7 zł by kosztowała, też by zarobili...

Wielkie przegiecie uhm jak by postawili Mc Donalda to by kosztowala 3 zlote... U nas w Donaldzie to dobra kawa za 1 $..ok

Grizzly, nie przeginaj. Mc Donald u nas w górach? Zamiast klasycznego schroniska? Nie umiem sobie tego wyobrazić.
Ja wiem czy tak kawa taka dobra w McD? jak mam stację benzynową i McD to wolę kawę wziąć na stacji, np z Orlena.
Stron: 1 2
Przekierowanie