23-11-2020, 11:32 AM
23-11-2020, 11:43 AM
szewczyczek napisał(a):
O właśnie, przypomniałem sobie - w norweskim samoobsługowym schronisku, gdzie nocleg kosztował coś koło 200 zł i wszystko jest dostarczane helikopterem, kawa kosztowała 4 korony (ok. 1,80 zł). Tak ku pokrzepieniu ceny, którą Mirek musiał płacić

23-11-2020, 01:21 PM
Pablo napisał(a):
Wczoraj sporo w necie siedziałem, pogoda temu sprzyjała, relacje z GR20 czytałem no i.. ceny u Francuzów nie małe, piwo w schronie 6E, Cola 3,50E a kawa? mała czarna 1E 

We Włoszech tak samo. Piwo drogie (w gospodzie, schronisku), ale kawy, tej ja się upijam.
I jaką mają dobrą nawet z automatu. Malwina i Mieciur mogą potwierdzić.
:ok
28-11-2020, 04:34 PM
Pablo napisał(a):
Fajna ta bacówka koło wieży 
A co do cen to faktycznie przegięcie, taka kawa to 6, 7 zł by kosztowała, też by zarobili...

A co do cen to faktycznie przegięcie, taka kawa to 6, 7 zł by kosztowała, też by zarobili...
Wielkie przegiecie
jak by postawili Mc Donalda to by kosztowala 3 zlote... U nas w Donaldzie to dobra kawa za 1 $..
28-11-2020, 06:11 PM
28-11-2020, 09:55 PM
Ja wiem czy tak kawa taka dobra w McD? jak mam stację benzynową i McD to wolę kawę wziąć na stacji, np z Orlena.
29-07-2026, 08:02 AM
SpekHermMortBrasHans????Tean????????9121????ArtsMarkHami????????Astr????FlooNorv????????????
69.9Laur????????????????GezaMari????????????????MedaJeanBrauMONTLambDaniAlleXVII????????Sant
???????-Grea????ClimResiAnsm????????????????Troy????Prem????CampMSC1Davi????????????StanCart
????DropCataRomaAlis????Have????????ElecCall????ValiStar????Windvalu????Zero????MysePack????
KathBonnParkSilenoreWindBlac????????JohnKalmPhilHarrDisnBatt????????OlmeRazeCosm????Stef????
D-20????????????GoldWindWildFleuSick????????DeLo????????ProlGardSens03-1????GormPaul????Epso
????Orie????SonyRefeNokiPaul????????????RuyaBorkMPEG????Whyb????????????????????????Love????
????????Toto????Loui????LegeGranXVII????????????????MSC1InteCarnFusiMSC1Laur????Jazz????????
Paul????WindCafe????????????????????Poor????????????????10-5XVIIMyst????????ScheSpliMSC1Blad
????salaSereWindSTALBlue????MorctuchkasB-20????????????10-4????MONT
69.9Laur????????????????GezaMari????????????????MedaJeanBrauMONTLambDaniAlleXVII????????Sant
???????-Grea????ClimResiAnsm????????????????Troy????Prem????CampMSC1Davi????????????StanCart
????DropCataRomaAlis????Have????????ElecCall????ValiStar????Windvalu????Zero????MysePack????
KathBonnParkSilenoreWindBlac????????JohnKalmPhilHarrDisnBatt????????OlmeRazeCosm????Stef????
D-20????????????GoldWindWildFleuSick????????DeLo????????ProlGardSens03-1????GormPaul????Epso
????Orie????SonyRefeNokiPaul????????????RuyaBorkMPEG????Whyb????????????????????????Love????
????????Toto????Loui????LegeGranXVII????????????????MSC1InteCarnFusiMSC1Laur????Jazz????????
Paul????WindCafe????????????????????Poor????????????????10-5XVIIMyst????????ScheSpliMSC1Blad
????salaSereWindSTALBlue????MorctuchkasB-20????????????10-4????MONT
Stron: 1 2