Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Zdjęcie miesiąca - marzec'08
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zapraszam do uczestnictwa w marcowym konkursie, życzę miłej zabawy Smile

UWAGA! Przypominam, że jedna osoba może zamieścić wyłącznie jedną fotografię do konkursu.

W razie wątpliwości zapraszam do zapoznania się z regulaminem:
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=833

Jednocześnie chciałem też poinformować, że ruszyła niedawno podstrona w serwisowej części GŚ, zawierająca zwycięskie fotografie z poszczególnych miesięcy:
http://www.gorskiswiat.pl/foto/zdjecie_m...odglad.php

Strona z propozycjami zdjęć w konkursie zdjęcie miesiąca znajduje się pod adresem:

http://www.gorskiswiat.pl/foto/zdjecie_m...onkurs.php

Czas trwania ankiety 7 dni od dzisiaj (01.04.2008). Po tym okresie skrypt forum automatycznie zakończy głosowanie.
Moja propozycjaWink
To ja też coś wrzucę, jeszcze zimowego.

[attachment=9130]
kosin, kapitalne niebo,bardzo podoba mi sie Twoja fota Smile wyglada jak meksykański kaktus przysypany na pustkowiu...
Mam pytane na ktore regulamin nie udzielil mi odpowiedziSmile czy fotografie maja miec zwiazek tylko i wylacznie z gorami?

amos napisał(a):
Mam pytane na ktore regulamin nie udzielil mi odpowiedziSmile czy fotografie maja miec zwiazek tylko i wylacznie z gorami?

Potwierdzam że regulamin nie przewidział odpowiedzi na tak zadane pytanie Big Grin

W obecnym miesiącu ze względu na brak regulacji tej kwestii w regulaminie każda fotografia będzie uznana za spełniającą kryteria. I tak każdy będzie głosował na to co mu najbardziej odpowiada.

Osobiście myślę jednak, że dla osób na forum najciekawsze są fotografie dotyczące szeroko rozumianych pejzaży oraz przyrody. Taki też zapis wprowadzę w regulaminie od konkursu kwietniowego Smile

Do konkursu przedstawie zdjecie robione noca 20.03.
Fotografia przedstawia zamek w Mirowie oraz piekne gwiezdziste niebo ponad nim. Czerwona łuna powstała od pobliskiej wsi. Poniewaz czas naswietlania wyniosl 5 minut zauwazyc mozna juz rozmycie gwiazd spowodowane ruchem obrotowym ziemi.
Jestem zadowolony z tej fotografii, uwazam ze jest jedna z ciekawszych jakie wykonałemSmile
Dodam że zmarzłem strasznie, zrobilem lacznie okolo 12 ujec co zajelo mi ok 2 godzin. Klimatu dodawał Pilsner Urquel oraz klasyki U2 i Comy grajace z telefonuSmile
Karkonoska Biba, dzień pierwszy, chwilka ze słońcem
[attachment=9331]

amos, bardzo ciekawe zdjęcie, gratuluję.
DziekujeSmile
Twoje równiez bardzo ciekawe, góry daja fenomenalne warunki do fotografowania, zjawiska atmosferyczne, zmiany pogody- poprostu plac zabawSmile
Magurka Wilkowicka- Wielkanoc 2008 Smile

Pierwsza publiczna prezentacja mojego zdjecia... jaki stres...to Paulina mi suszy głowę...do czego to doszło...

[attachment=9386]
I moją fotkę zarzucam - bardziej dla zasady (bo widzę że konkurencja się coraz ostrzejsza robi)
Ehhh będzie problem wybrać ... śliczne fotki - wszystkie poprzednie Smile
A oto moja propozycja:
Agnieszko, a gdzież to uchwycone?
witam! Przewrotnie zaproponuję następującą fotkę Smile
He he, super wygląda Anetka w tych rakachSmile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie