Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: W góry pod koniec czerwca.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
a w które góry, to zobaczę gdzie będzie ładna pogoda giggle. Wyjazd planuję 24 lub 25, na około 5-6 dni. Mam zaświadczenie, więc głosować mogę w każdym lokalu wyborczym. Pewnie zabierze się ze mną jedna, lub dwie znajome, jakby ktoś z GŚ też w tym czasie wybierał się połazikować, to dajce znać gdzie i kiedy. Fajnie by było się spotkać ok
Szkoda.Sad Ja mogę dopiero pierwszy weekend lipca.
26-28 velo Dunajec, rowerowo wielu górołazow jest zainteresowanych
Ja ja.. ja chcę Big Grin
Stanisław bierz rower i do Zakopanego ok
Wy chyba nie umiecie czytać. pokey Ja mogę dopiero początkiem lipca. A chce mi się po kopcach chodzić. Może będą Tatry Wysokie pod namiotem, bo schroniska już będą pełne lub Zachodnie, jeżeli pogoda dopisze. Na wycieczki z rowerem planuję dopiero na jesień. To jest w planie kupić sobie taki jeden ze wspomaganiem. innocent
ja Was proszę... zorganizujmy coś w końcu... kurde flaki Wink
Nareszcie rozumne słowo. Trati, daj namiary i ja pojadę gdziekolwiek. Tylko, proszę, nie czerwiec.
Stasiu czerwiec to już się prawie kończy, też chętnie gdzieś wyskoczę, ale w kociołkowych miejscówkach Ty i Wojtek jesteście dobrzy, ja nie mam pomysłu. Pomyślcie więc i jedziemy Wink
a tak w ogóle, czy są chętni ? (zainteresowanie na razie nie wielkie) i czy bardziej namiotowo czy domkowo?
Domkowo - ja Smile
Do końca czerwca chyba już nie zdążycie.

Fazik napisał(a):
Do końca czerwca chyba już nie zdążycie.

No właśnie nie ma być w czerwcu. Toungue

Przekierowanie